tiistai 8. toukokuuta 2012

I just don't know how to quit.

Ostin tuon Isa Doran Cool Camel kynsilakan ihan toisenlaiseen ideaan mikä oli tarkoitus tehdä, mutta kun taidot eivät riittäneetkään niin ei auttanut kuin keksiä jotain ihan muuta. En ole hyvä keksimään samantien jotain uutta ideaa jos alkuperäinen suunnitelma menee mönkään. Akryyliväreilla pystyy onneksi testaamaan kaikkea mitä päähän pälkähtää ja pyyhkiä pois jos ei onnistu. En muista kuinka monta tuntia(tuntui ainakin ikuisuudelta) testasin mitä erinlaisempia ideoita ja mikään ei onnistunut. Olisin luovuttanut, mutta halusin testata vielä yhtä ideaa. Monen tunnin pieleen menneiden räpellyksien jälkeen olin suht tyytyväinen tuohon silmät sikkuralla tehtyyn lopputulokseen. En jaksanut välittää vaikka muutama kukka vähän perseelleen menikin. Muutama strassikin oli huomaamatta lähtenyt luikertelemaan omille teilleen, mutta väliäkös sillä. =)
Viikon sain muistaakseni näitä kynsissä pitää kunnes oikean etusormen kynsi sanoi itsensä irti. Sen siitä saa kun antaa kynsien kasvaa liian pitkiksi. Nuo ylipitkiksi pääseet kynnet olivat muutenkin melkein kaikki paikattu kasaan.

 Tarvikkeet:


2 kommenttia:

  1. Kävin tutustumassa ja jään ehdottomasti seurailemaan! Paljon olen hienoja ja taitavasti tehtyjä kynsiä nähnyt eri blogeissa, mut nämä menee ehdottomasti kärkikahinoihin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitän. =) Hyvä että edes joku pitää luomuksistani kun itse tuppaan näkemään vain kaikki ne viat.

    VastaaPoista