keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Epämittaisia kynsiä, ilmakupla ongelmia ja kauheaa sontaa...

Kuten ehkä jo otsikosta saattaa huomata niin olen tooodella tyytyväinen näihin luomuksiini... YÖK! Harkitsin kauan, että kehtaanko postata näitä tänne ollenkaan vai hyppäänkö tyynesti tämän kamalan vaiheen ohi. Noh, päätin kuitenkin laittaa vielä samalle kertaa nämä kauheat luomukset. Kynnet oli tuolloin mitä hirmeimmässä kunnossa. Katkenneet epämittaiset hirvitykset. Muutamassa kynnessä muistaakseni oli vielä tuolloinkin paikka(olivat revenneet niin ettei revennyttä kohtaa pystynyt kunnolla leikkaamaan pois).
Toinen ongelma lyhyiden kynsien lisäksi oli tuo ihmeellinen ilmakupla ongelma. Oli ihan sama kuinka nätisti parilla vedolla lakan kynsiin laittoi niin kuivumisen aikana niihin tuli aivan älyttömästi kuplia. Ja tämä ihana ongelma jatkui lakasta toiseen ja viikosta toiseen. Tuolloin eli alkuvuodesta täällä blogi rintamalla oli aika hiljaista, koska harkitsin jo koko kynsien räpeltämisen lopettamista kun ei kerta onnistu niin ei onnistu. Tein sellaisen ratkaisun, että en osta ainakaan vähään aikaan markettilakkoja(vaikka tuskin se kuplaongelma tuosta kiinni oli) vaan satsaan johonkin vähän parempaan(tulossa postaus seuraavaksi).
Mikäs sen mukavampaa on kuin tehdä sitten vaikka akryyliväreillä kukkia kynsiin kuplien peittämiseksi. eh...
Tarvikkeet:8 kommenttia:

 1. Mullakin on tullu usein ilmakuplia. Sonne sitten heitteli jotain neuvoja, esim. ettei pulloja kannata ravistaa liikaa, pitää olla kunnon base coat käytössä ja että kerrokset eivät saa olla paksuja. Ilmakuplaongelmani on suurimmaksi osaksi lähtenyt näiden neuvojen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullon ravistamisen tiesin ja tuollon taisin ostaa ensimmäistä kertaa kunnon base coat:n, mutta siltikin tuli noita kuplia. Liekkö sit ollu liian paksusti tuota lakkaa.

   Poista
 2. sulla on nää maalaukset aina niin kauniita! :)
  sulle olis haaste mun blogissa: http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/05/11-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taidan haasteen jättää kuitenkin väliin. =)

   Poista
 3. Aivan ihanat! .3 Itsekkin meinasin kokeilla seuraavaksi samantyylisiä kukkia kuin noissa turkooseissa kynsissä.

  VastaaPoista