maanantai 3. helmikuuta 2014

My version of Gwen Stefani nail art

Olihan sitä pakko itsekin tilata pari lakkaa tuosta OPI:n Gwen Stefani kokoelmasta. En omistanut täydellistä punaista lakkaa joten Over & Over A-Gwen oli helppo valinta. Toinen mikä oli pakko saada oli tietenkin 4 In The Morning.
Monta skitletteä nähtyäni olen jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi itsekin varsin tehdä sellainen. Gwenin kokoelman nähtyäni valkoinen jäi kummittelemaan mieleeni ja siitä sainkin idean skitletteen joka ei kylläkään toteutunut niinkuin alunperin suunnittelin mutta mitäpä tuosta... lopputokseen olen silti tyytyväinen.
Ainoa mitä itse olisin tosiaan kokoelmaan kaivannut on valkoinen lakka. Se on omasta mielestäni ihan yhtälailla Gwenin väri kuin mustakin, mutta se onkin vain minun mielipide. Tuosta punaisesta lakasta ei ole turhaan varoiteltu, että kannattaa lakata kynnet heti kerralla niin ettei lakka mene kynsinauhoille. Tiesin kyllä varoitukset, mutta lakan noromaisuus yllätti täysin ja yllättäen se valahti pitkin kynsinauhoja. Oli yhtä helvettiä puhdistaa se, mutta silti se on sen arvoista. Upea väri uuuhh. =) 4 In The Morning on myös upea, helposti levitettävä ja nopeasti kuivuva. Yllätyin sen kestävyydestä, koska pelkäsin ettei se kestä kynsillä paria päivää kummempaa ilman päälylakkaa. Valkoista lakkaa en omista kuin yhden niin siihen ei ollut paljoa vaihtoehtoja kun käyttää Trind:n valkoista ranskista.


Valkoiselle kynnelle oli tosiaan tarkoitus tehdä mustia pysty raitoja, mutta jo yhdenkin tekeminen näille pitkille kuperille kynsille oli todella työlästä niin tyydyin sitten yhteen. Mustille kynsille oli tarkoitus myös tehdä jotain aivan muuta, mutta olisin tarvinnut neljä kättä, jotta olisin onnistunut niin sekin ajatus sai jäädä. Ainoa mikä onnistui suunnitelmien mukaisesti oli punaisten kynsien koristelu. Niittejähän ei saa pysymään kynsillä kuin kynsiliimalla. En käyttänyt pakkauksessa mukana tullutta liimaa, koska se oli liian vetistä ja olisi vain sotkenut vaan käytin Mimax:ssa myytävää kynsiliimaa.


Tarvikkeet:


Vaikkei lopputulos ollutkaan sellainen kuin suunnittelin niin silti täytyy sanoa että rakastuin kynsiini. Tämä onkin varmaan ensimmäinen luomukseni mihin olen 100% tyytyväinen ja en millään halua luopua näistä. =)

3 kommenttia: