keskiviikko 22. tammikuuta 2014

31 day nail challenge - day 5: Siniset kynnet

Sinisiin kynsiin valitsin Color Clubin Bright Night lakan. Kynsien lakkailun jälkeen iski totaallinen tyhjyys päässä, kun en millään meinannut keksiä mitä räpellystä tekisin. Kynsien paikat paistoivat pahasti, joten tarvitsin jonkin peittävän idean.


Bright Night ei ole enää nimensä veroinen kun väri on valahtanut purkin pohjalle eikä sitä saa kunnolla enää sekaisin vaikka mitä tekisit. Sävystä tuli onneksi kuitenkin tasainen.(Pahoittelen kuvien laatua. Uuden kameran opiskelu on vielä pahasti kesken ja kuvien laatu on vielä vähän mitä sattuu) 


Kuten kuvista näkyy käytän Polycolor akryylivärejä. Näihin kynsiin valitsin Navy Blue, Sky Blue ja valkoisen.


Koska kynsilläni oli pohjavärinä jo sininen niin sekoitin sky blue:n valkoista, jotta sain siitä erottuvamman.


Parhaimmaksi alustaksi arkyyliväreille olen todennut ylijäämän tupperware astian kannen. Kun se on täynnä kuivunutta akryyliväriä niin pesen sen vain kuumalla vedellä ja kaikki väri lähtee pois. Unohdin ottaa kuvan siitä että dippaan välissä siveltimen kärjen veteen ja sen jälkeen paperiin(sivellin pitää olla kostea muttei liian märkä). Jos sivellin on liian kuiva niin jälestä ei tule nättiä.


Sitten kuviota kehiin.Tein joka kynteen ensin yhdet vedot ja sitä mukaan kun akryyliväri oli kuivunut niin tein toisen kerroksen päälle(ja parantelin jälkeä).Sekoitan aina väriin tipan vettä jotta värin kanssa on helpompi työskennellä ja jottei se kuivuisi niin nopeasti.


Sitten vain kapealla siveltimellä valkoiset raidat reunoihin.


Päälylakka ja kynnet on valmiit.

7 kommenttia:

 1. Tuo Bright Night on kyllä kaunis sininen, harmi jos se tahtoo mennä huonoksi... Kauniit kynnet oot kyllä tehnyt!

  p.s. Ota sanavahvistus pois kommentoinnista?! Mulla jää joskus varsinkin kännykällä kommentti julkaisematta eikä jaksa alkaa tihrustaa että mitä ihme koodia siellä on tällä kertaa.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kiitti vinkistä. En ole huomannut että siellä on sellanen edes päällä. Itsekin inhoan niitä. :)

  VastaaPoista
 3. Vois jestas tuota väriä! Varsinkin livenä sellainen että ei ikinä ois uskonut että sun omat kynnet vaikka sen faktana tiiänkin. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa vaan kun sain noista kynsistä noin huonoja kuvia.

   Poista
 4. Nii ja hei! Niistä tauluista kuvat sit tännekkiiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa siellä. Annan sulle kohta porttikiellon tänne. =D

   Poista