sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Icy blue french

Voisin selostaa vaikka kuinka monta syytä miksi blogin päivitys on jäänyt mutta säästyttä sepustuksilta. 
Meinasin jo lopettaa tämän blogin pitämisen(kun en mikään päiväkirjan kirjoittaja ole koskaan ollut) mutta eräs henkilö ehdotti toisenlaista tyyliä joten annan itselleni vielä yhden mahdollisuuden. Sen kummemmin tarkentamatta päätän tämän vuoden jäätävän sinisillä kynsillä. =)

Tarvikkeet:
Tulossa....

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Äläkä ihmeessä lopeta, vaan laitat mitä haluat silloin kun siltä tuntuu, ilman turhaa stressiä =) Hyvää uutta vuotta sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä tulee vastaus mutta kiitos ja hyvät uudet vuodet sinnekin. =) Pitää koittaa postailla vaikka kuvat vaan jos en tekstiä saa kirjotettua(mikä on mulle jostain syystä välissä todella vaikeaa).

   Poista
 2. Kiva, ettet lopeta! Kyllä täällä on täytynyt käydä ainakin kerta viikkoon katsomassa, jos olisi jotain uutta. Lakkaukset ovat jotenkin niin hillityn tyylikkäitä ja kauniita, kuvat hyviä ja sun kädet kynsineen on niin kauniit <3 Ilo bongata aina uus postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. =) Tiedän että postaukset tulee tehtyä ihan liian harvoin nykyään mutta yritän tehdä taas kerran viikossa. Olen asettanut itselleni liian vaativan tason kynsien koristeluiden suhteen että otan ihan liikaa paineita aina seuraavien koristeluiden suhteen mikä syö taas postauksien määrää. Tyhmää mutta minkäs teet. =/

   Poista