tiistai 13. maaliskuuta 2012

Laiskuus on suuri lahjakkuus...

Olen ollut taas vaihteeksi todella laiska bloggaaja. Räpellyksiä olen tehnyt jo useampia erinlaisia, mutta tänne asti kuvien laitto on sitten välissä niin vaikeaa. Nämä kynsiteippi testailut olen tehnyt jo joulun alla. Joulu on ainakin minulle todella hankala aihe keksiä kynsiin jotain kaunista koristelua. Ja sitten jos keksii niin omat taidot eivät siihen vielä riitä. 
Olen tosiaan tilannut jo ennen joulua erinvärisiä kynsiteippejä ja päätin tehdä niistä itselleni jonkinlaiset joulukynnet ja testata samalla miten tuota teippiä helposti saisi laitettua. Helppoahan se ei ollut ja noin vinoon kun halusin ne laittaa niin näyttivät välissä menevän helposti ruttuun. Lopputuloksesta pidän kun se on yksinkertainen ja kaunis. Ainoaksi ongelmaksi tuli sitten vain noiden teippien pysyminen. Teipin pää lähti heti seuraavana päivänä kuoriutumaan pikkuhiljaa ja vaikka kuinka monta kertaa leikkasin repaleen pois ja hyvä etten dipannut kynttäni kirkkaassa lakassa niin silti ne eivät pysyneet. Tästä syystä en ole muita värejä niistä teipeistä vielä testannut kun en haluaisisi heti parin päivän jälkeen puhdistaa kynsiä koristeluista. 


Oi että pidän tuosta Max Factorin 088 Wine Red:n sävystä. En yleensä käytä punaista kynsissä mutta tuo väri jotenkin vain osui ja upposi. =)Tarvikkeet:
5 kommenttia:

 1. oi miten kauniit! (:
  http://my-little-addictions.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja kiva blogi, jäin lukijaksi, ihanaa kevään odotusta ja inspiraatiota bloggaamiseen :)

  VastaaPoista
 3. Teet todella kauniita kynsiä!

  Laitoin sinulle haasteen blogiini: http://goglittery.blogspot.com/

  VastaaPoista