maanantai 9. tammikuuta 2012

Wedding nails

Mietin pitkään laitanko näistä kuvia vai skippaanko kokonaan mutta tässäpä nämä sitten vihdoin ovat. Olin jonkin aikaa sitten aika kiireinen ja en kerinnyt blogia päivitellä. Nop, otsikostakin selviää mistä syystä. 
Olisin ehkä voinut päästä helpommalla jos olisin teetättänyt kynteni koristelut jollain ammattilaisella, mutta kun kynsiä on ruvennut koristelemaan niin ei antanut luonto periksi näidenkään kohdalla. En halunnut perus valkoista ranskista vaan päädyin frosted fucsia väriin. Hiukseni ovat punaiset joten kynnet sen puolesta passasivat kokonaisuuteen hyvin. Kiekuroita ja muita koristeluita tuli jonkin aikaa suunniteltua ennenkun sopiva tyyli löytyi. Kynsien koristeluissa meni ainakin se 3 tuntia. Kun sain räpellykset valmiiksi muistan ajatelleeni että ne voisivat näyttää paaaljon paremmiltakin mutta siinä vaiheessa ei enää kiinnostanut/jaksanut moisia murehtia. Näistä ei valitettavasti ole tämän enempää kuvia. Tuollon oli paljon muutakin tekemistä kuin kynsien kuvaaminen. =)Tarvikkeet:
Wet'n Wild Frosted Fucsia
Lidlin Acrylic Paint Set valkoinen

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniit kynnet! Ja onnittelut!(:

  VastaaPoista
 2. Kivoja kynsiä oot tehny! Mietin tässä että olisi varmaan helpompi katsoa noita sinun teoksia jos ottaisit kuvan lähempää. Kun kuva on kaukana pitää siristellä ja katsoa tarkkaan mitä oot tehny! ( ei pahalla eikä mitään, mutta itse koen että kuva lähempää olisi parempi) :)

  VastaaPoista
 3. Kukkakynnet: Klikkaa kuvaa niin se suurenee jos tahdot nähdä lähempää. =)

  VastaaPoista
 4. kelpais mullekkin! :)

  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista