keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kukkia ja perhosia

Olen pitkään harjoitellut akryyliväreillä ilman tulosta. On se vaan vaikeaa. Päätin, että teen ensin vain perus ranskalaisen ja sitten voin kokeilla kukkien ja perhosten tekoa päivästä toiseen. Akryyliväreillä harjoittelu on siinä mielessä mukavaa, että jos ei onnistu niin pyyhkii vain märällä paperilla kynnen puhtaaksi ja aloittaa uudestaan.


Valkoisen ranskiksen teko on minulle ainakin vaikeaa, kun valkoisessa näkyy kaikki ne pienetkin virheet ja käden tärinät.

 Tosiaankin, useamman päivän olin yrittänyt akryyliväreillä räpeltää, mutta mikään ei onnistunut. Nuo kukatkin onnistuivat ihan vahingossa. Yritin ensin tehdä nimettömiin ja peukaloihin perhoset, mutta kun perhonen ei onnistunut niin lähdin vain jatkamaan koukeroiden tekoa niin siitä tulikin kukka. Väänsin sitten ensin kukat, mutta en kuitenkaan halunnut luovuttaa perhosien teossa. Useamman kiroilu kerran saattelemana nekin lopulta onnistuivat.


 Nyt jos yrittäisisin tehdä perhosia uudestaan, en varmaankaan enää onnistuisi.

Lakat:
Wild and Crazy W239 Yenis
Maybelline Mini colorama 51 Frech white
Rimmel Wear Maxx 421 clear

Akryylivärit:
Lidlin Acrylic Paint Set punainen ja valkoinen

5 kommenttia:

 1. Tosi nätisti onnistunu noi kukat ja perhoset, samoin ranskis (:

  VastaaPoista
 2. tosi siistit ja nätit noi perhoset ja kukat;)

  VastaaPoista
 3. Voiko näitä tehä ihan normeila akryyliväreillä, vai täytyykö olla erikseen kynsille tarkoitetut? Olen aina miettinyt :) tosi kauniita oot saanyt aikaan !

  VastaaPoista
 4. Kyllä noita voi tehdä ihan normaaleilla akryyliväreillä. Nuo Lidlin akryylivärit on ihan normivärit eivätkä ne ole varsinaisesti kynsille tarkoitetut. Mitä olen nähnyt niin mielestäni kynsille tarkoitetut akryylivärit on kalliita ja pieniä purkkeja. Toki ulkomailta netistä saa varmasti halvalla tilattua jos jaksaa etsiä. =)

  VastaaPoista